Çeçen önderi Kadirov’dan Elon Musk’a tehditvari mesaj!

Haris

New member
Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Ukrayna’ya akınlarını sürdüren Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin’e meydan okumuş ve teke tek dövüşe davet etmişti. Musk’ın bu bildirisine Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov’dan tehditkar bir cevap geldi.

Musk’ı efemine olmakla itham eden ve ‘Elona’ şelinde tanımlayan Kadirov, “Elona’dan olman gereken acımasız Elon’a geçmek için bu kaslarını pompalaman gerekecek. Çeçen Cumhuriyeti’ndeki birkaç merkezden birinde eğitimi öneriyorum.” tabirlerini kullandı.

“SADECE SOL ELİMİ KULLANIRIM”

Musk, aldığı iletisi Twitter hesabından “Çeçen Cumhuriyeti başkanı Ramzan Kadirov’dan Telegram postu” notuyla paylaşarak, “Teklifin için teşekkür ederim, lakin bu biçimde eksiksiz bir eğitim bana fazlaca fazla avantaj sağlayabilir. Dövüşmekten korkarsa yalnızca sol elimi kullanmayı kabul ederim ve solak bile değilim.” dedi.

Postun altına ‘Elona’ halinde imza atan Musk, sonrasındasında Twitter ismini de ‘Elona Musk’ halinde değiştirdi.

Kadirov, Telegram bildirisinde Musk’a yönelik şu sözleri kullandı:

“Elon Musk, sana bir tavsiye: “Gücünü Putin’inkiyle kıyaslama. Büsbütün farklı iki ligdesiniz ve bu dövüş sanatları ya da judo değil. Boks ringinin kırmızı köşesinde, bir işadamı ve Twitter kullanıcısı mısın: maviler ortasındaki Putin, Batı’da ve ABD’de hayranlık uyandıran bir dünya siyasetçisi ve stratejisti mi? Vladimir Vladimiroviç, epeyce daha zayıf bir rakip olan seni üzücü biçimde yendiğinde sportmenlik dışı görünecek. Bu niçinle, nazik (efemine) Elona’dan olman gereken acımasız Elon’a geçmek için bu kaslarını pompalaman gerekecek. Çeçen Cumhuriyeti’ndeki birkaç merkezden birinde eğitimi öneriyorum.

Rus Özel Kuvvetleri: Burada, 2015 yılında ABD özel kuvvetlerini hiç bir şeymiş üzere yenen dünya şampiyonası özel kuvvetleri ile ateşli silah eğitimi alacaksın.

Akhmat Dövüş Kulübü: Burası, rastgele bir dövüşte muhtaçlık duyulan bir kalite olan yumruk atmak için eğitileceğin yer. Abuzayed Vismuradov’un rehberliğinde, kendini yalnızca fizikî olarak değil, hem de zihinsel olarak da süratle üst çekmeyi öğreneceksin.

Grozni Çeçen Devlet Televizyonu ve Radyo Yayıncılığı Şirketi: “Grozni” duvarları ortasında sana Amerikan “siyah PR” biçimlerini anlatır ve toplumsal ağ hesaplarını nasıl izleyeceğini ve güncelleyeceğini öğretir.

Çeçen Cumhuriyeti’nde büsbütün farklı bir insan olan Elona’ya, yani Elon’a döneceksin.”