“Coop ile işbirliği etik ve katılım sorunlarını geliştiriyor”

acromial

New member
“Coop ile olan işbirliği öncelikle etik sorunları geliştirmek ve araştırmak için doğdu. Bir sonraki adım toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgiliydi: Birkaç yıl önce tarlalarda hasat ve işlemeyle ilgilenen işçileri de dahil ederek saha eğitimleri yaparak başladık ve ertesi yıl şirket içi eğitimlerle devam ettik. Bir konserve şirketi olduğumuz için çok sayıda kadın var ve hepsi bu etkinliğe dahil oldu.” Cavaliere Ufficiale Pietro Grimaldi'nin tek yöneticisi Fabio Grimaldi, Coop'un dördüncü baskısının sunumunun oturum aralarında konuşuyor. kapsayıcılık ve toplumsal cinsiyet eşitliği kampanyası “Farklılıkları Kapatalım. Farklılıkları azaltalım” kampanyasında, Coop'un 2021 yılında başlattığı ve markalı ürünlerinin tedarikçilerine yönelik toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik eğitim projesinden bahsediliyor.

Grimaldi şöyle açıklıyor: “Bu çok olumlu bir deneyimdi, çünkü birçok çalışan, eğitim döneminden sonra, iş dünyasının ötesine geçen ihtiyaçları getirmek için bölgede yer alan derneklere başvurdu,” diye açıklıyor Grimaldi ve bunun yerine saha ailesi ve kişisel yaşamla ilgileniyor. kadının. Bu girişimin katma değer yarattığını düşünüyoruz.”

“Her ne kadar her zaman kadın odaklı bir şirket olsak da, bu girişimler ileriye doğru bir adım daha atmamızı sağladı. Aslında, insanları ve çalışanları işe alırken – devam ediyor tek yönetici – kadın-erkek yönüne hiçbir zaman dikkat etmemiş olmamıza rağmen, son zamanlarda giderek daha fazla kadının sadece üretimde değil, aynı zamanda şirketimize girdiğini gördük. yönetim”.

“Bilgi birikiminin ve kadın unsurunun getirebileceği hassasiyet, tarım-gıda şirketleri bağlamında çok önemli. Özellikle bizim gibi bölgesel olarak tanımlanmış bir ürün olan domatesi işleyen bir şirkette. Kadınların yarattığı katma değer, şirketin hem niteliksel hem de çalışma ortamının uyumu açısından bir adım ileri gitmesine olanak tanıdı” diye bitiriyor.