Fermignano (Pu) belediyesi, Torino'daki Lingotto Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Cresco Ödülü – Sürdürülebilir Şehirler'de Sodalitas Vakfı tarafından ödüllendirilen beş belediye arasında yer alıyor. Belediye Başkanı Emanuele Feduzi, “Projemizin adı 'Fermignano 2030, sürdürülebilirlikten sosyal katılıma'' diyor – Ayrı atık toplamayla başladık ve bunu istikrarlı bir şekilde %85'in üzerine çıkardık, dolayısıyla bu kategoride Marche bölgesinin en geri dönüştürülebilir belediyesi olduk, 5-10 bin nüfuslu yeni bir yapı, 500 çocuk kapasiteli, enerji açısından tamamen kendine yeten bir ilkokul inşa ettik. yeni bir araç satın alınması ve engellilere yönelik tesislerin iyileştirilmesi gibi sosyal müdahalelerin ve cinsiyete dayalı şiddete karşı farkındalık yaratma kampanyası gibi diğer faaliyetlerin kapsamına dahildir.”
Belediye Başkanı Feduzi, “Cresco Ödülü bir büyüme, tartışma ve her şeyden önce teşvik anıdır” diye ekliyor. Meslektaşlarım ve işbirlikçileri ile birlikte neredeyse bir iddiaya girmiş gibi ilk kez katıldık. Birkaç ay içinde iki ödül aldık, Cresco Aslına bakılırsa, alternatif kaynaklardan tam olarak yapılarımıza güç sağlamak ve böylece sosyal sektörü yeniden finanse etmek yoluyla enerji harcamalarında devrim yaratmayı başardığı için GSE'den ulusal düzeyde bir ödül ve ödül, bir teşvik, bir tartışma anıydı ve her şeyden önce, Tekrar ediyorum, sadece yönetim ve idare için değil, tüm şehir için bir büyüme anı.”
Belediye Başkanı Feduzi, “Cresco Ödülü bir büyüme, tartışma ve her şeyden önce teşvik anıdır” diye ekliyor. Meslektaşlarım ve işbirlikçileri ile birlikte neredeyse bir iddiaya girmiş gibi ilk kez katıldık. Birkaç ay içinde iki ödül aldık, Cresco Aslına bakılırsa, alternatif kaynaklardan tam olarak yapılarımıza güç sağlamak ve böylece sosyal sektörü yeniden finanse etmek yoluyla enerji harcamalarında devrim yaratmayı başardığı için GSE'den ulusal düzeyde bir ödül ve ödül, bir teşvik, bir tartışma anıydı ve her şeyden önce, Tekrar ediyorum, sadece yönetim ve idare için değil, tüm şehir için bir büyüme anı.”