Enerji, A1 şarjı 2025 anahtarında elektrik şarjında devrim yaratır

acromial

New member
Elektrikli şarj altyapıları için tasarım, üretim, kurulum ve yardım alan A1 şarjı, duvar kutusu AC'den güçlü 400 kW'lık Key Energy Expo 2025'e kadar sürdürülebilir hareketlilik için bir dizi en son çözüm sunuyor. Tower AC DC Çift 20/30/60 KW, farklı şarj ihtiyaçları için esnek bir çözüm; Polebox, Evywhere'in devrimci cihazı, mevcut kamu aydınlatmasını akıllı bir şarj altyapısına dönüştüren Prysmian Grubunun kurumsal hangar girişimleri; Birikim sektöründe dünya lideri yıldız şarjının desteğiyle, hem hepsi bir arada versiyonda hem de dağıtıcı ile, hem hepsi bir arada versiyonda hem de dağıtıcı ile 400 kW'a kadar 90 kW ultra hızlı şarj istasyonu mevcuttur.

A1 şarjı şarj çözümlerinin tedariki ile sınırlı değildir, ancak müşterileri yükleyiciler ve son kullanıcılar için eğitim ve öğretim programları ile destekler. Sistemler OCPP ve sahip otobüsleri aracılığıyla bağlanır, bu da uzaktan kumandaya izin verir ve akıllı ve verimli yönetim için IoT potansiyelinden yararlanır. A1 Charge'ın sürdürülebilirlik taahhüdü, gelecekteki dijital ürün pasaportuna erişerek Avrupa hedeflerine uygun olarak, ekipmanın onarılmasını, yenilenmesini ve yeniden kullanılmasını garanti eden yeniden üretim hizmetleri teklifini alır.

A1 Charge, teknoloji vadisinin ortakları arasında Barilla Group gibi bir İtalyan mükemmelliğine sahip olmaktan gurur duyuyor ve burada kalite, yenilik ve sürdürülebilirlik değerlerini paylaşıyor. Tüm bunlar, fırsatlar yaratmayı ve üretmeyi amaçlayan belirli enerji topluluğunun kavramları ile birleştirilir.