“Geleceğin şehri için yeşil ve temel sağlık”

acromial

New member
“Bizim için yeşillik ve sağlık, şehirlerimizin geleceğini inşa etmenin temel unsurlarıdır. Şehirler çehresini değiştiriyor ve dijitalleşmeyle birlikte merkez ve banliyö fikri de değişti. Kenti dünya nüfusunun varış noktası olan kentsel bir yer olarak düşünmekten hoşlanmıyoruz. Bunun yerine giderek daha yeşil şehirler istiyoruz çünkü bölgenin intikamını almak istiyoruz.” E-novasyon Vakfı Asso.impre.di.ae başkanı Massimo Lucidi, sekizinci baskının ikinci gününde oturum aralarında konuşurken bunu söyledi. Uluslararası yeşillik sergisi 'MyPlant & Garden', 21-23 Şubat tarihleri arasında Fiera Milano'nun Rho pavyonlarında gerçekleşecek.

“Yeşillik ve sağlık, bir sosyal katılım modeli olarak sporda şehirlerimiz için yeni bir olası kahramanlık bulan kurucu unsurlardır” diye devam ediyor Lucidi – Bunu Asso.impre.di.a, Confindustria ve E Vakfı ile yapıyoruz – Novation, sosyal sürdürülebilirlik ve dolayısıyla kapsayıcılık konusunu özünde taşıyan kuruluşlar”.

Pek çok gencin yanı sıra Coni'nin liderleri de katılımda bulundu ve “Bu kişilere teşekkür etmek istiyorum” diye ekliyor E-Novation Vakfı başkanı. Çünkü şehirlerimizde açık havada spor yapmak insanlara tanışma fırsatı veriyor. Farklı insanların ve kültürlerin buluşma fırsatlarına hiçbir zaman bu tarihi anda olduğundan daha fazla ihtiyacımız olmaz, diye bitiriyor Lucidi. Ben örneğin yakın zamanda göç etmiş insanları düşünüyorum, böylece liyakat ve yetenek gibi değerler hakkında diyalog kurabilirler. Hangi sporun devreye girdiğine dair harika deliller var.”