Monica Manto (Acquevenete) ‘Su Servis Müdürü’ ödülünü kazandı

acromial

New member
Agici Su Servis Müdürü Ödülüilk baskısında Yönetim Dergisi Komiteleri üyeleri tarafından avukata verildi Monica Mantogenel müdürü su gel ve başkanı Viveracqua “Veneto’daki su şirketleri ağı arasındaki sinerji ve entegrasyonları teşvik edip pekiştirdiği ve bölgedeki yatırımların gelişimini teşvik ettiği için”.

Ödül töreni, dün sabah Milano’da, yatırım ve proje seçeneklerinin belirlendiği ve tartışıldığı VI. Yıllık Oswi Çalıştayı ‘Pnrr: Su sektörünü mükemmelliğe yönlendirmek için kaçırılmayacak bir fırsat’ın sonunda gerçekleşti. Su sektörünün gelişme fırsatları, Pnrr fonlarının tahsisinde öncü olan Sii yöneticilerini ve teknolojik ve finansal dünyayı, yatırım seçimlerinde ve inovasyon sürecinde sektörü destekleyebilecek kapasitede olan yöneticileri masanın etrafında bir araya getiriyor.

Monica Manto, 12 yıldır Acquevenete’nin başında bulunuyor ve Padua, Rovigo, Vicenza, Venedik ve Verona eyaletlerindeki 108 belediyenin yöneticiliğini yapıyor. 2020 yılından bu yana, 582 Belediyeye ve 4,8 milyon nüfusa hizmet veren, Veneto merkezli Entegre Su Hizmetinin on iki kamu operatörünü bir araya getiren konsorsiyum şirketi Viveracqua’nın operasyonel başkanıdır ve Ekim 2022’den bu yana Cav, Concessions Venetian’ın Başkanıdır. otoyollar. Utilitalia’da Garantörler Komisyonu üyeliği deneyiminizin ardından şu anda Su Yönetim Kurulu üyesisiniz ve Şubat 2023’ten bu yana İçme Suyu Komisyonu Koordinatörü olarak görev yapıyorsunuz.

Acquavenete genel müdürü şunları söyledi: “Su Hizmeti Yöneticisi ödülünün bu ilk basımının tanınması ve bunu destekleyen motivasyon için Mui Dergisi Komitelerine teşekkür ederim: Onur duydum, gurur duydum ve heyecanlıyım” yorumunu yaptı – Suyun etkili bir şekilde korunması kaynak, iklim değişikliğine uyum, kanalizasyon çamurunun verimli yönetimi, Veneto’daki su yöneticileri ekibinin yakın zamanda üzerinde yoğunlaştığı optimal alandan daha yüksek bir ölçekteki yönergelerdir. Açık diyalog için güvenli bir alan yaratarak, bireylerin beceri ve yeteneklerini geliştirerek, kalıpların dışında bile yenilikçi çözümleri teşvik ederek, kurumsal kültürümüzü karşılıklı olarak etkiledik, sürekli ve hızlı gelişmeyi teşvik ettik ve bölgeyle kararlı bir sonuç elde etmek için açık bir anlaşma yaptık. , sürdürülebilir ve destekleyici yatırım hamlesi. Bu tutkulu ve zorlu bir ekip çalışmasıdır ve bu nedenle bu ödülü Carlo Pesce, Giancarlo de Carlo, Marco Bacchin, Andrea Chiorboli, Luigi Culpo, Pierpaolo Florian, Roberto Gasparetto, Domenico Lenzi, Silvio Peroni, Alberto Piccoli, Andrea Razzini, Carlo ile paylaşıyorum. Alberto Siz ve bu yolculuğun parçası olan tüm meslektaşlarınız”.