Pharmaceuticals, Marina Panfilo, MSD İtalya Politika Departmanı'nın başında

acromial

New member
Şirkette Aşı Politikası ve İletişim Direktörü olarak sekiz yıl çalıştıktan sonra Marina Panfilo, Politika, İletişim ve ESG Stratejisi İcra Direktörü rolüyle MSD Italia Liderlik Ekibine katıldı. Çok uluslu ilaç endüstrisindeki 40 yılı aşkın kariyeri boyunca – bir notta okuduk – Panfilo, İş Geliştirmeden Pazara Erişime, Politika ve İletişim işlevine kadar ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli yönetim rollerini mükemmel bir şekilde üstlendi. MSD'nin başkanı ve CEO'su Nicoletta Luppi'den başlayarak her zaman özel ilgi gösterdiği hassas ve aynı zamanda stratejik bir pozisyonu doldurmaya karar vererek, tam da bu son alanda liderliği üstlenmeyi isteyerek kabul etti.

Bu, yalnızca Avrupa düzeyinde, ulusal ve bölgesel düzeyde siyasi girişimlerin desteklenmesini değil, aynı zamanda İtalyan kurumsal ve sağlık sisteminin ana paydaşlarıyla yapıcı bir diyalog kurma ve sürdürme becerisini de içeren merkezi bir roldür. Politika, iletişim ve ESG alanlarındaki profesyonellerin değerli çalışmaları sayesinde MSD, yıllar içinde değerli bir şirket olarak öne çıktı ve Eikon/Fortune'dan 'Medya İletişiminde En İyi' ve son zamanlarda da Eikon/Fortune gibi önemli ödüller kazandı. KSS'ye olan bağlılığından dolayı Forbes tarafından 'Sürdürülebilirlik Şampiyonu'.

“Sesimizin duyulmasını ve temsil edilmesini sağlamak için Marina'nın liderliği çok önemli olacaktır – yorumunu yapıyor Luppi – Marina'nın ilaç sektöründeki birleştirilmiş deneyimi ve becerilerinin, öncelikli hedefimiz olan hastaları koruma ve iyileştirme yönünde kararlılıkla ilerlememize olanak sağlayacağına kesinlikle inanıyorum.” Tedavi ve koruyucu hekimliğe erişim. Onun stratejik vizyonu ve konuya olan tutkusu, gelecekteki zorluklara karşı bize rehberlik etmede önemli olacaktır.” Panfilo şunları ekliyor: “Özellikle sevdiğim ve bir parçası olduğum 'MSD ailesinin' bir parçası olmaya devam etmekten gurur duyuyorum.” MSD, insan sağlığı için bilimde, kurum kültüründe, iletişimde, girişimcilik stratejilerinde yenilik getiren ve sektördeki diğer şirketlerden daha fazla Araştırma ve Geliştirme'ye yatırım yapan bir şirkettir. Ama fark yaratan ve kaynak olan bir şirkettir. gurur yukarıda İnsan sermayesini merkeze koyan bir kültür ve her zaman inandığı çeşitlilik, eşitlik ve katılım değerlerini aktif olarak destekleme konusundaki büyük kararlılığı, MSD'yi benzersiz kılan şeyin toplum için ürettiği değer olduğu sonucuna varıyor. ve İtalyan ekonomisine, çalışanlara ve ailelerine gösterilen ilgiye ve bunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum”.