Servis istasyonu, Roma’daki ilk Enilive restoranı olan ‘ALT Stazione gusto’ oldu

acromial

New member
Proje bugün tanıtıldıALT Lezzet İstasyonu‘ işbirliğiyle Enilive, bir Eni Sürdürülebilir Mobilite markası ve Niko Romito Akademisi. Ortaklığın ilk restoranı 20 Eylül’de Roma’da Viale America all’Eur’daki tarihi Eni servis istasyonunda halka açılacak. Hedef, İtalya’nın başlıca şehirlerinden başlayarak dört yıllık dönemde 100 açılışa ulaşmak.

“Bu, bir hafta önce piyasaya sürülen yeni marka Enilive’in ilk tadı ve biyorafinasyon, biyometan üretimi, akıllı mobilite çözümleri ve hizmetlerin pazarlanması ile tüm enerji taşıyıcılarına adanmış şirketimizi nasıl dönüştürdüğümüz hakkında bir fikir veriyor. Avrupa’daki 5.000’den fazla Enilive İstasyonu aracılığıyla mobilite Enilive ve Niko Romito Akademisi, sürekli araştırma, yenilik ve müşteriye gösterilen ilgi gibi ortak değerlere sahiptir. ALT Lezzet İstasyonu Hareket halindeki insanlara yönelik hizmetlerin gelişiminde benzersiz bir örneği temsil ediyor ve yalnızca yakıt ikmali yapmak için değil, mağazalarımızı sık sık ziyaret eden ve deneyimleyenlerin ihtiyaçlarına giderek daha yakın olma kararlılığımızı doğruluyor. İtalya’nın ana bar zinciri Eni Café’lerin konsolide edilmesinden sonra, yeni formatın ilk açılışı, 1960’lardan bu yana bulunduğumuz ve bugün ön plana çıkan Viale America’nın tarihi ve sembolik değeri olan bir istasyonunda gerçekleşiyor. ve teklifin gelecekte diğer birçok Enilive İstasyonuna da genişletileceğini öngörüyor ve sadece bu değil”, diye vurguluyor Eni Sustainable Mobility CEO’su Stefano Ballista.

“ALT için – yorum Niko Romito – Bir sokak catering modeli hayal ettim çünkü sokaklar herkese ait. Neredeyse evsel bir anlam taşıyan, yaratıcı bir yaklaşıma sahip, kaliteli, kolay anlaşılır yemeklerden oluşan popüler bir mutfak teklifi üzerinde çalışmak istedim. Seyahat ederken ve iş için seyahat ederken bulmak istediğim şeyi yarattım: kahvaltıdan akşam yemeğine kadar gezginleri, motosikletçileri, transit halindeki aileyi, bir iş yemeği için mola verenleri tatmin edebilecek bir menü. resmi olmayan bir atmosfer veya atıştırmalık, iyi ekmek veya kızarmış tavuk almak isteyenler”.

ALT Stazione del Gusto şöyle ekliyor: “Araştırmalarımın her zaman daha demokratik ve çapraz bir anahtara doğru yönelmesi olmuştur. Bugün, Enilive ile işbirliği içinde yapılan bu ilk açılış, ALT Stazione del Gusto’ya pek çok ‘ev’ kazandıracak bir proje fikrinin hayata geçirilmesidir. ‘ Alt, kariyerinin başındaki genç girişimcilere ve şeflere yeni iş fırsatları sunacağına kuvvetle inandığım bir proje.Yeni işler yaratmak, dikkatli ve derinlemesine eğitim vermek, değerleri ve vizyonu paylaşmak, Ben ve Niko Romito Akademisi önemli bir kültür ve büyüme fırsatıdır”, diye altını çiziyor Niko Romito.

ALT Stazione del Gusto türünün tek örneği bir catering modelidir. 2018 yılında 3 Michelin yıldızlı şef Niko Romito tarafından yaratılan Alt Stazione del Gusto, gastronomik araştırma ve duyarlılığın simgesi olan İtalyan bir şefin yaratıcılığını ve tekniğini, İtalyan mutfağının sokaktaki popüler restoran formatında uyguluyor. Resmi olmayan ve davetkar bir atmosferde, ALT Stazione del Gusto menüsü, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar, masada otururken keyfini çıkarabileceğiniz veya Enilive servis istasyonlarında molayı lezzetli ve kaliteli hale getiren bir dizi teklifle akşam yemeğine kadar çeşitlilik gösterir.

Enilive için Niko Romito Akademisi ile yapılan işbirliği, 4.000’den fazlası İtalya’da olmak üzere Avrupa’da 5.000’den fazla satış noktası ağındaki hizmet teklifini yenileme ve genişletme sürecinin bir parçası: Eni istasyonları bugün ‘hareketlilik noktası’ haline geldi Müşterilerin geleneksel veya elektrikli yakıt ikmali için durmayı gerekli olmaktan kullanışlıya dönüştürmesine olanak tanıyan hizmetlerin sağlanması yoluyla, hareket halindeki insanların giderek artan sayıdaki ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Özellikle Viale America mağazasında elektrikli araçların üç Plenitude şarj istasyonu aracılığıyla şarj edilmesine ayrılmış bir alan bulunuyor ve bu alan doğrudan Alt Stazione del Gusto restoranında da başlatılıp ödemesi yapılabiliyor.

Daha önce barınak ve akaryakıt sebilleri tarafından kullanılan alan, yeni restoranın müşterileri için geniş ve konforlu bir dinlenme alanına dönüştürüldü ve araç paylaşımının keyfini çıkarmaya ayrılmış tezgahlar da eklendi. Accademia Niko Romito ve Enilive arasındaki ortaklık, franchising yoluyla da bir kalkınma planı içeriyor. Projede, Niko Romito’nun doğrudan yöneteceği amiral gemilerinin yanı sıra, stratejik ve yenilikçi yönetim ve eğitim modelleri öneren bir franchising planı da geliştirilecek. Geliştirme projesi, akıcı, organize ve standartlaştırılmış bir iş modeli aracılığıyla geliştirilen kaliteli “yolda” popüler mutfak formatının yöneticisi olmak isteyen genç girişimcilerden oluşan bir segmenti hedefliyor.

Enilive, yeni restoranların açılması için stratejik konumlardaki yerleri belirleyip kullanıma sunacak. Franchising planı, catering ve yemek pişirme dünyasına adanmış ileri eğitim ve mesleki uzmanlık okulu olan Niko Romito Akademisi’nde eğitimi içeriyor. Tüm franchise sahiplerine doğru yemek pişirme (teknikler, malzemeler, prosedürler), yemek yeme, pazarlama ve iletişim hazırlığı sağlayacak bir eğitim kursu.