TikTok sivilce yanlışından geri adım attı

Haris

New member
İngilltere Yorkshire’da yaşayan Eva, bu sonucun kendisini yaygın cilt rahatsızlığıyla ilgili algılara meydan okumaya daha kararlı bir hâle getirdiğini söylemiş oldu ve ekledi:

“Cildinizde sivilce olması hoş olmadığınız manasına gelmez. Bu durumun beni üzmesine müsaade vermedim ve sonraki gün hesabı yeniden oluşturdum ve daha da düzgün hâle getirdim.”

Eva iki yıldan uzun bir müddetdir akne sorunu yaşadığını ve başlangıçta bu durumun kendisini üzdüğünü ve konuttan çıkmak istemediğini belirtti ve şu biçimde devam etti:

“Yüzümün hakikaten her yerinde sivilcelerim vardı, yanaklarımdan çeneme kadar iniyordu. Ve sahiden kapatması fazlaca zordu.”

Ancak birinci hesabı, şirketin kurallarına uymadığı için hiç bir ikaz yapılmadan silindi.

BBC’ye konuşan Eva, “Bu durumun beni üzmesine müsaade vermedim ve sonraki gün hesabı tekrar oluşturdum ve daha da âlâ hâle getirdim” dedi.

TİKTOK YANLIŞ KARARDAN DÖNDÜ

Eva, TikTok hesabını diğerlerine cüret vermek ve tavsiyelerde bulunmak için oluşturduğunu zira sivilcenin “kim olduğunuzu tanımlamadığını” tabir etti. Genç kız şirkete bir e-posta yazdığını ve bu durumun hamasetini kırmasına müsaade vermediğini söylemiş oldu.

Şirket tarafınca yapılan açıklamada, TikTok’un “insanların kendini tabir edebileceği yaratıcı ve özgün bir platform” olduğu vurgulandı. Bir şirket sözcüsü, “Her moderasyon sonucunı hakikat alamadığımız konusunda dürüstüz” dedi ve kelamlarını sürdürdü:

“Eva’nın hesabını eski haline getirdik. Onun diğerlerine yürek ve tavsiye vermek, kıssasını paylaşmak için TikTok’u kullanmaya devam etmesini umuyoruz.”