“Yaşayan Kurt Adam” bu biçimde görüntülendi: Beşerler beni taşlardı

Haris

New member
Hindistan’da, bedeninin kıllarla kaplanmasına yol açan Werewolf Sendromu olarak bilinen ender bir hastalıkla doğan 17 yaşındaki Lalit Patidar, yaşadıklarını medyayla paylaştı.

HAYATA MÜSPET İSTİKAMETTEN YAKLAŞTI

Hindistan’ın Madhya Pradeş eyaletindeki küçük bir köyde hayatını sürdüren “yaşayan kurt adam”, küçükken insanların kendisine taş attığını, ömrü boyunca her vakit aşağılandığını anlattı. Buna rağmen kendini ve insanları sevmeyi öğrendiğini söyleyen genç, hayata olumlu baktığını ve eğitiminden vazgeçmediğini belirtti.

AİLESİNDE BU TÜRLÜ BİR OLAY YOK

Çocukluğunda arkadaşlarının kendisine “maymun çocuk” lakabını taktığını kaydeden Hindistanlı genç, “Normal bir aileden geliyorum, onlarda bu biçimde bir durum yok. Babam bir çiftçi, ben de lise son sınıftayım. bununla birlikte babama tarla işlerinde yardım ediyorum” dedi.

HEDEFİ ÜNLÜ BİR YOUTUBER OLMAK

Normal bir hayat sürmeyi hedefleyen Patidar, çektiği görüntülerle da toplumsal medyada dikkat çekiyor ve ünlü bir YouTuber olmak istiyor. Genç, tüyleri fazlaca uzadığında onları tıraş ettiğini lakin tüylerden büsbütün kurtulmanın imkansız olduğunu anlattı.

ORTA ÇAĞ’DAN BU YANA YALNIZCA 50 BİREYDE GÖRÜLDÜ

Tıp literatüründe Hypertrichosis olarak bilinen Werewolf Sendromu, tedavisi olmayan bir hastalık ve Orta Çağ’dan bu yana yalnızca 50 bireyde görüldüğü varsayım ediliyor. Hastalık iki çeşide sahip; birinde tüm beden tüylerle kaplanırken başkasında bedenin yalnızca bir bölgesi etkileniyor.

19. yüzyılda bu hastalığa sahip birtakım şahısların sirklerde çalıştığı biliniyor.