“Yeni ESG Planı ile Doğru Yolda CDP”

acromial

New member
“Dünya çapında sürdürülebilirlik yeni ve çok kritik bir kavşaktır. Cassa depositi e prestiti'nin yeni planını (ESG editörünün notunu) karakterize eden pragmatik ve dengeli yaklaşımın, önceki planla süreklilik içinde doğru olduğuna inanıyorum. Bununla birlikte, uygulanabilir ve aslında sürdürülebilir hedeflerle güvenilir olmak gerekir. Buna yetkinlik, eğitim ve yakınlık ile ulaşılır. Cassa, genellikle bu karmaşıklığın temalarıyla başa çıkma, bunları kendi düşünce tarzlarına ve seçimlerine ekleme yetkinliğine sahip olmayan küçük işletmeye yardım etmeye çalışıyor “.

Böylece, Cassa Depositi E Prestiti (CDP) başkanı Giovanni Gorno Tempini, bugün Milano'ya Borsa Italiana merkezinde düzenlenen ve şimdi üçüncü baskısında Milano'ya müdahale etti.

Forum sırasında temalara “olağanüstü bir önem ve inanılmaz karmaşıklık” ele alındı.

Aslında, enerji geçişi ve onu karakterize eden zorluklar: “Avrupa'da iki blokla karşılaştırıldığında rekabet yeteneği ve rekabet yeteneği var”, ABD ve Çin, ” Gerçeklik Işıkları kapatmak objektif olarak risk alıyor, kıtada beliren bir gölge var – Başkan Tempini'nin altını çiziyor – Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlama Direktifi (CSRD) son yıllarda şirketlere kredi azalttı. Milyarlarca, aşırı gerçeklik teması aşırı tartılırsa, kredi riskleri daha fazla hareket etmiyorsa – müdahalenin maliyetlerini taşıyabilmek çok daha zor olacaktır. ve boru hattına acilen yapılması ve yerleştirilmesi gereken yatırımlar “.

Teknolojik inovasyon ve yapay zekanın oyun değiştiricileri olarak rol üzerine bir pasaj kaçınılmazdır: “Bir yandan büyülenen bir unsurdur ve diğer yandan, örneğin çevresel sürdürülebilirlik ve çevresel sürdürülebilirlik ve bakış açısından rahatsız edici bir unsurdur. Yaşamlarımızda olabilecek olası etkiler olumlu kalıyorum – tempini – insanlık tarihinde önemli bir teknolojik değişiklik olduğunda şoklar getirdi, ama sonunda hepimiz daha iyiydik.

Son olarak, Cassa Depositi e Prestiti Başkanı, ESG'yi herkes için erişilebilir hale getirmenin önemine odaklanıyor: “ESG temaları insanlar üzerindeki yankıları dikkate almalı. Hepimiz birlikte çalışmalıyız çünkü elitist temalar haline gelmiyorlar”, sözleri .