Cap Group, Lombard Yöneticileri için 'Sürdürülebilirlik Kış Okulu 2025' sonuçlandı

acromial

New member
. 'Sürdürülebilirlik Kış Okulu'nun ikinci baskısıtarafından teşvik edilen girişim Kapak grubuentegre su hizmetini yöneten yeşil yardımcı program Milan'ın metropol şehriYerel yöneticilere Lombardy somut araçları ve sürdürülebilirlik konularında yüksek düzeyde beceriler sunmak. Ders ve çalıştaylar arasında 8 toplantı ve ulusal öneme sahip 11 uzman katkısı ile 35 yöneticinin ve teknisyenin katılımını gören bir eğitim kursu.

“Sürdürülebilirlik Kış Okulu, somut araçlarla ekolojik geçişin zorluklarıyla yüzleşmek için bir beceri ağı oluşturabilen yüksek seviyeli bir eğitim deneyimi olarak doğrulandı -CAP grubunun başkanı, Yuri Santagostinoikinci baskının toplantıları döngüsünü açtı. Bu ikinci baskının başarısı, uzmanlar, yerel yöneticiler ve şirketler arasında sürekli bir diyalogun, bölgeler için sürdürülebilir ve esnek bir gelişme modeli oluşturma önemini göstermektedir “.

'Kış okulu' 16 saatlik eğitim sundu4 toplantı CAP ve 4 grup merkezi çevrimiçi ve Milano, Monza ve Brianza, Mantua, Pavia ve Brescia yöneticilerini içeriyordu. Birkaç konu kaplıİklim değişikliği, kamu yönetiminde sürdürülebilirliğin yönetimi, su kaynaklarının yönetimi ve vatandaşların katılımı dahil. Özel bir odak noktası, çevresel risklerin yönetimi için iklimsel etkiler ve teknolojik, finansal ve sigorta araçlarının azaltma stratejilerine ayrılmıştır.

Teorik derslere ek olarak, İki işletme atölyesi Katılımcıların yönettikleri bölgelerin sürdürülebilir yönetimi için somut stratejilerle yüzleşmelerine ve geliştirmelerine izin verdiler. Bu ortak çalışma anları, idari uygulamada geçerli çözümlerin diyaloğunu ve denemesini desteklemiştir.

Üstelik, Girişim himayeyi aldı Lombardiya bölgesi, Milano Büyükşehir Şehri, Milano Metropolitan Şehri, ANCI LOMBARDIA, Konfservizi Cispel Lombardia, Utilitalia, Kamu Hizmetleri Akademisi, Sürdürülebilir Kalkınma Ağı, Sürdürülebilir Belediyeler Ağı, Sürdürülebilir Kalkınma Ağı, İtalya-İtalya Fedelasyonu, İtalya-İtalya İtalyan Halk-Federasyon Covenant, İtalya-İtalya İtalyan Halk Sözleşmesi.

Proje de gördü işbirliği WWF, 24ore Business School, Dijital Sürdürülebilirlik Vakfı, CMCC Euro-Mederranean İklim Değişiklikleri Merkezi ve Uluslararası Önemi Kurumlardan ve Kuruluşlardan Offuz Öğretmenler.