Şirketler, Vincenzo Tapella İtalyan Birliği Sürdürülebilir Palmiye Yağı

acromial

New member
Vincenzo Tapella, İtalyan Sürdürülebilir Palmiye Yağı Birliği yönetiminde. Başkan olarak atanmanın duyurulması, 7 Şubat Cuma günü 2025-2027 için Birliğin hedeflerini ve faaliyetlerini tanımlamak için yeni yönetim kurulunun ilk toplantısı vesilesiyle ortaya çıkıyor. Kimya'da mezun olan Albese Vincenzo Tapella, yağlar ve gıda yağları sektöründe 40 yılı aşkın bir profesyonel deneyime sahiptir.

Tapella olur Mauro FontanaBirliği 2022'den 2024'e sürüş. “Keşke Vincenzo Tapella – diyor Fontana – Birliğin dümeninde iyi bir iş. Sektördeki becerileri ve deneyimi, son yıllarda büyüme yoluna devam etmek için temel olacaktır. Sendika, birliğin tüm üyelerini, yönetim kurulu ve değerli destek için teşekkür ettiğim büyük bir ekip çalışması açısından önemli bir ilerleme kaydetti.

Son üç yıl boyunca sendika, on bir yeni üyenin girişiyle güçlendi ve temsil edilen üretim sektörlerini de genişletti. 2024'ün ikinci yarısında Socodo Birliği ve I.gi.'nin bir parçası oldular, bu yıldan itibaren Grepalma da Palma del Guatemala petrol üreticileri Derneği'ne katıldı.

“Öncelikle, yapılan mükemmel iş için Mauro Fontana'ya teşekkür etmeliyim, bu da birliğin gelecekteki yol için önemli bir başlangıç noktası olan olağanüstü sonuçlarla hem ulusal hem de uluslararası olarak rolünü artırmasına yol açtı – diyor Tapella – Almaktan onur duyuyorum. Bu görev ve şirketlerin ve STK'ların dünyasını temsil eden dört yeni üyenin girişiyle zenginleştirilmiş yeni bir genişlemiş yönetim kuruluyla işbirliği yapabilmek: Elisabetta Merlo (Zschimmer Swartz), Massimiliano Majerna (Vandemortele), Anna Sepe ( I.gi.) ve Monica Tommal (Amici Della Terra Italia Onlus başkanı) ve sendikanın kurucu üyelerinden Assitol müdür yardımcısı Carlotta Trucillo. Bugün, önümüzdeki üç yıl boyunca teknik bilimsel komitemizin kompozisyonunu teyit ettik ve bu da sendika mesajlarına otorite ve bilimsel tarafsızlığı garanti ediyor. Birlikte, giderek daha sorumlu, yenilikçi ve şeffaf bir zinciri teşvik eden iddialı hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Çevresel ve sosyal STK'lar ve kurumlarla işbirliği içinde, tam çevre, sosyal ve ekonomik sürdürülebilirliğe geçişini teşvik etmeye devam edeceğiz ”.

Tapella'ya göre, “Birliğin çalışmaları sayesinde, bugün ülkemizdeki tartışma daha dengeli, ancak koruyucuyu azaltmamalıyız çünkü dezenformasyon spektrumu her zaman köşede ve bir tedarik zincirinin çabalarını tehlikeye atma riskleri Sürdürülebilir bir şekilde yönetilirse, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ve iklim değişikliğine karşı mücadeleye, şirketleri desteklemek için yetkin ulusal otorite ile işbirliği yapmak için önemli ölçüde katkıda bulunur. CSRD, CSDDD, Yeşil İddialar), sürdürülebilir palmiye yağı ve Palmiye Yağı'na tek gerçek alternatif yapan olumlu imtiyazlara kıyasla tüketicilerin daha fazla güven ve farkındalığını da destekleyecektir “.