Sürdürülebilirlikten dijitale, Tedarik Zinciri Forumu geri döndü

acromial

New member
Önümüzdeki 30 Mart geri dönüşünü yapacak Tedarik Zinciri Forumu, lojistik, tedarik, tedarik ve dağıtım zincirleri konularına adanmış İtalyan İletişim etkinliği. Adnkronos’un Ana Medya Ortağı olarak yer aldığı etkinlik, TV Community House stüdyoları huzurunda gerçekleşecek ve comunicaitaliana.tv (http://forumsupplychain.it/2023/programma) adresinden canlı olarak takip edilebilecek.

Tedarik Zinciri Direktörleri, Tedarik Başkanları, Lojistik Direktörleri ve ülkedeki şirketlerin diğer önemli figürlerinin katkısıyla etkinlik, tedarik zinciri, dağıtım, nakliye ve mal tedariki dünyasının karşılaştığı ana zorlukların değerlendirilmesini amaçlıyor.

Son zamanlarda tüm dünyada şirketleri vuran kriz, özellikle de uluslararası çalkantı ve bunun ticaret üzerindeki etkisi, malzeme ve mal bulmada zorluklara yol açması ve fiyatların yükselmesi nedeniyle karşılaştırmayı her zamankinden daha gerekli hale getirdi. kaçınılmaz olarak nihai tüketiciye aktarılır.

Öte yandan etkinlikte sadece krizler ve enflasyon ele alınmayacak. Günün ilk Fijital Konuşması (‘Sürdürülebilir bir dünya için tedarik zincirini yeniden düşünmek’), sürdürülebilir bir tedarik zincirinin zorluğuna, şirketlerin faaliyetlerinin çevresel etkilerini azaltmaya yönelik taahhüdüne, yapılan işe adanacaktır. Bu anlamda yapılanlar ve kaçınılmaz olarak hala yapılması gerekenler var.

Teknoloji yardımcı olabilecek mi? Tedarik zincirine uygulanan dijital dönüşüme bir bakış açısı, ‘Önemsizlik ütopyası: üretim ve dağıtım zincirlerini ne ölçüde dönüştürebilir ve hafifletebilirler?’ başlıklı panelde sunulacaktır. Sabah, kriz ve enflasyon temalarına adanmış ‘Uluslararası türbülansın tedarik zincirleri üzerindeki etkisi’ başlıklı bir Fijital Konuşma ile kapatılacak.

Birçok şirket, Tedarik Zinciri Forumuna tanıklıklarını getirecek: Atac, Google Cloud, Rhenus Logistics Italia, Sky Italia, Cap Holding, Iveco Group, Doppelgänger, Ondulit, Bosch Rexroth, Caffitaly System, STMicroelectronics Nv ve Adaci – Associazione Italiana Acquisti e Supply yönetmek.